""
""

Radonjić: Vilijams ima zdravstvene probleme!

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.12.15. | 17:15

"Do 28. decembra imamo rok za prijavu. Znaćemo nešto više, mi smo uvek interesantni drugima, biće promena. Kada se nešto desi, mi ćemo objaviti“, naveo je crnogorski stručnjak

Iako je Beogradom poput munje prostrujala vest da je Markus Vilijams dobio otkaz u Crvenoj zvezdi, trener šampiona Jadrana i Srbije Dejan Radonjić tvrdi da Amerikanac ima određene probleme sa zdravljem.

Izabrane vesti

On se u klub vratio tek 1. decembra kad mu je istekla suspenzija zbog korišćenja marihuane.
“Danas je na terenu bilo 12 igrača koji su bili spremni za utakmicu. Vilijams ima zdravstvenih problema. Oni koji su bili na terenu pokazali su da mogu u ovom trenutku“, ostao je zakopčan do grla trener crveno-belih.

Na pitanje da li će Zvezdu u narednom periodu pojačati Vasilije Micić, crnogorski trener nije bio ništa manje precizan. Ipak, ostavio je mogućnost da dođe do promena. 
"Do 28. decembra imamo rok za prijavu. Znaćemo nešto više, mi smo uvek interesantni drugima, biće promena. Kada se nešto desi, mi ćemo objaviti“, naveo je Radonjić.

ZVEZDA NAŠLA ZAMENU ZA VILIJAMSA (VIDEO)

On je dodao i klub ne razmišlja o tome da pruži drugu šansu izraelskom košarkašu Galu Mekelu.

Prokomentarisao je Radonjić i trijumf nad Zadrom (83:57), a priznao je da je bilo veoma teško u prvom poluvremenu.
“Nije nam bilo lako. U prvom poluvremenu se videlo da nam je falila igra. U drugom delu bilo je sve pod našom kontrolom i uzeli smo dva važna boda. Sutra imamo trening pa idemo na put u Sloveniju. Tek nas čeka težak raspored i ogromni izazovi“

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Starsport)


tagovi

Vasilije MicićSrbijaMarkus VilijamsJadranska ligaGal MekelEvropaDejan RadonjićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara