""
""

Radomir Antić nije slobodan

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.12.13. | 09:31

Bivši selektor Srbije demantuje da je dobio otkaz u kineskom Šangdungu

Mnogi kineski i srspki mediji su prethodnih dana objavili informaciju da je Radomir Antić dobio otkaz u kineskom Šangdungu i da Kinu napušta bogatiji za dva miliona evra koliko mu je klub navodno isplatio zboge preveremenog raskida ugovora.

Iz istih izvora su potekle i vesti da će Antića zameniti Brazilac Osvaldo de Oliveira iz Botafoga kojeg čeka trogodišnji ugovor vredan 12.000.000 evra. Ipak, istina je malo drugačija...
„Niko iz Šangdunga me nije kontaktirao, to što čitate vi, čitam i ja. Nema mnogo mudrovanja, ja sam trener Šangdunga. Imam ugovor, sve je lako proverljivo“, rekao je Antić za Sport.

Izabrane vesti

Da cela prva priča ne pije vodu, govori i činjenica da je pomenuti Oliveira napustio Botafogo, ali je preuzeo Santos i da od njegovog dolaska u Šangdong nema ništa. Budući da su celu zavrzlamu ispleli kineski mediji, nije isključeno da je neko u klubu imao Antića na nišanu i da mu je radio iza leđa pregovarajući sa Brazilcem. Ipak, ti planovi se nisu obistinili i Antić ostaje na kormilu kluba koji je sa desetog mesta na tabeli doveo do druge pozicije na kraju prošle sezone. 

(FOTO: Action images)


tagovi

međunarodni fudbalRadomir AntićŠangdong

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara