"Čair"
"Čair"

Radničkom zabranjeno da igra na Čairu

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.12.14. | 16:52

„Precizirani su nedostaci koji se moraju ukloniti do prolećnog dela, inače Radnički neće moći da igra na svom terenu. To je alarmantna vest jer postoje problemi koji su isključivo vezani za bezbednost gledalaca i učesnika utakmice“, rekao je direktor Zajednice Vladimir Bulatović

Čair

Zajednica Superlige zabranila je Radničkom iz Niša da igra na legendarnom Čairu dok se ne otklone nedostaci vezani za bezbednost gledalaca i igrača, pišu Južne vesti.

Izabrane vesti

Srećom po Nišlije, pa do početka prolećnog dela sezone ima dva i po meseca.
„Precizirani su nedostaci koji se moraju ukloniti do prolećnog dela, inače Radnički neće moći da igra na svom terenu. To je alarmantna vest jer postoje problemi koji su isključivo vezani za bezbednost gledalaca i učesnika utakmice“, rekao je direktor Zajednice Vladimir Bulatović za Južne vesti.

U dosadašnjem toku sezone Nišlije su igrale na svom stadionu sa uslovnom licencom.
„Radnički je imao dozvolu sa obavezom da se otklone problemi. Nije bilo ispunjeno i suspenzija je aktivirana. Ljudi iz kluba, pre svih predsednik i sportski direktor su svesni problema i rekli su da će uraditi sve da otklone prereke, a ja ne sumnjam u njih“, dodao je Bulatović.

Direktor Zajednice se u Nišu sastao sa predsednikom Radničkig Vidakom Perovićem i sportskim direktorom Markom Jovanovićem.
„Rečeno nam je da se moraju srediti prostorije gde su fudbaleri. Ima mnogo nedostataka sa električnim instalacijama i vodom. Pisaćemo dopis Gradu jer stadion nije u ingerenciji Fudbalskog kluba Radnički“
, rekao je Vidak Perović.

Gradski većnik resorno zadužen za kapitalne investicije Nenad Gašević rekao je da nije informisan da je stadion suspendovan i da prema onim ugovorima koji su na snazi, ostalo je još jako malo da se uradi.

Stadion još nema upotrebnu dozvolu, a nadzor radova na izgradnji južne, istočne i severne tribine vrši Direkcija za izgradnju grada.
„Trenutno su u toku radovi na zatvaranju mesta za prilaz autobusa. Stigli su termo-paneli i to se sada izvodi“, rekli su u Direkciji.

Nišlije će na startu prolećnog dela sezone 21. februara dočekati Crvenu zvezdu.

(FOTO: MN press)


tagovi

ČairRadnički NišSuperligaZajednica superligaša

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara