""
""

Radnički u velikom problemu, Teriko Vajt podneo tužbu!

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.07.13. | 17:16

Najbolji pojedinac kluba iz srca Šumadije nezadovoljan je činjenicom da nije isplaćen do kraja

Posle nekoliko sjajnih vesti, koje su pre nekoliko dana stigle do Kragujevca, a koje kažu da će Radnički naredne sezone igrati Jadransku ligu, ali i debitovati u Evrokupu, kao hladan tuš stiglo je otrežnjenje – Teriko Vajt je tužio klub zbog neizmirenih dugovanja!

Klub iz srca Šumadije tako se našao u velikom problemu, jer ako se ne nađe ekspresno rešenje, Radnički bi mogao da dobije zabranu dovođenja igrača za novu sezonu, saznaje “Sportski žurnal“. Poznato je već da su klub napustili Danilo Mijatović, Nenad Miljenović i upravo pomenuti Amerikanac.

Izabrane vesti

Vajt, koji je prošle sezone bio najbolji pojedinac u ekipi Miroslava Mute Nikolića trenutno se nalazi u SAD, gde će preko Letnje lige pokušati da se dokopa ugovora sa Dalas Maveriksima.

Odlazak sjajnog Amerikanca se očekivao, s obzirom da je srpski stručnjak nekoliko puta istakao da klub nema novca da ponudi Vajtu nov ugovor, kao i da Radnički ima dugovanja prema igračima, koji nisu dobili plate.

Podsetimo, Radnički nije jedini klub koji se nalazi u ovakvoj situaciji, s obzirom da su računi Partizana blokirani još od kraja prošle sezone.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Jadranska ligaRadnički NišRadnički KragujevacSrbijaTeriko Vajt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara