""
""

Radnički ostao bez trenera, Bekvalac se opet svađao sa predsednikom

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.10.14. | 09:16

Iskusni stručnjak navodno bez reči napustio kragujevački klub

Radnički iz Kragujevca ostao je bez trenera posle ubedljivog poraza od Rada u jučerašnjem meču 8. kola Superlige! Kako prenose pojedini beogradski mediji Dragoljub Bekvalac podneo je ostavku na mesto šefa struke i napustio Čika Daču bez reči.

Navodno, Bekvalac je imao verbalni sukob sa predsednikom kluba Aleksandrom Mitrovićem nakon utakmice, posle čega se ekpresno spakovao i bez reči otišao iz kluba. Da podsetimo, iskusni stručnjak je bio u ozbiljnom sukobu i sa predhodnim prvim čovekom kluba Milenkom Marjanovićem, s tim što je tom prilikom predsednik morao da napusti fotelju.

Izabrane vesti

Dragoljub Bekvalac je prošle sezone izborio opstanak sa Kragujevčanima, ali klub se ponovo nalazi u veoma teškoj situaciji. Od starta sezone zabeležio je samo jednu pobedu, remi i šest poraza, uz svega jedan postignut pogodak, pa je trenutno na poslednjoj poziciji.

 Po završetku meča sa Radom niko od predstavnika Radničkog nije se pojavio na konferenciji za novinare, tako da informacija o odlasku trenera nije potvrđena.

(foto: MN Press)


tagovi

Dragoljub BekvalacRadnički KragujevacSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara