""
""

Radnički bez Gaja dolazi u Humsku, Bekvalac ne zna šta će sa Pauljevićem

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.02.14. | 09:55

Trener Nišlija u velikim problemima, četvoricu igrača muči stomačni virus

Motiv ogroman kao Čair, ali tim nekompletan. Radnički iz Niša stiže na megdan Partizanu bez najzvučnijeg zimskog novalije Ibrahima Gaja i to je jedan od problema sa kojim se suočava trener Dragoljub Bekvalac uoči gostovanja u Humskoj 1.

Iskusni strateg ne može da računa na senegalskog štopera koji još nije u potpunosti spreman i sva je prilika da neće igrati u Beogradu. Dodatna nevolja za Nišlije je status Branka Pauljevića kome crno-beli zameraju što je bio u sastavu u prvom delu prvenstva, pozivaju se na džentlmenski sporazum i kažu da će ako njihov desni bek zaigra to ići Bekvalcu na obraz.
''Moj odgovor je isti kao jesenas. On je igrač Radničkog do leta, spremam ga kao i sve ostale i nema razloga da ne igra. Još nisam odlučio da li će početi ili ne. Možda će krenuti s klupe'', referiše Dragoljub Bekvalac, a prenosi Sport.

Izabrane vesti

Pošto je odradio suspenziju na prolećnoj premijeri u tim se vraća Petar Jovanović, od povreda su se oporavili Vladimir Milenković i Bratislav Pejčić, dok stomačni virus muči Kolarevića, Bulatovića, Ćuluma i Trišovića.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaRadnički NišIbrahim GajDragoljub Bekvalac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara