"Rađi u akciji "
"Rađi u akciji "

Rađi: Juventus može da se nosi bilo s kim u polufinalu

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.04.15. | 09:31

Defanzivac Monaka žali zbog loše realizacije na meču protiv Stare dame

Rađi u akciji Pritiskao je Monako, imao veći posed lopte, ali Juventus ne bi bio to što jeste da nije izdržao pritisak, odbio napade i sačuvao 1:0 iz Torina za veliko slavlje i plasman u Ligu šampiona. Italijanski defanzivac u redovima Monaka Andrea Rađi samtra da je njegova ekipa imala šansu za prolazak, ali da je najveći problem bila neefikasnost.
"Za prolazak u polufinale su nam nedostajale neke stvari, drugim rečima - golovi. Celu utakmicu smo bazirali na pritisku, ali nismo to uspeli da pretočimo u vođstvo. Večeras smo pokazali da smo zasluženo došli u četvrtfinale i da nam je tu mesto", jasan je 30-godišnji Rađi.

Italijan je u karijeri nastupao za više klubova na "čizmi" (Empoli, Palermo, Bari, Sampdorija, Bolonja) tako da sigurno dobro poznaje snagu Juventusa i prilike u italijanskom fudbalu. On smatra da Juve može da se nosi sa Bajernom, Barselonom i aktuelnim šampionom Real Madridom, i da ima šanse za ulazak u finale posle 12 godina.
"Mislim da Juventus može da se nosi sa svakim. Možda su Bajern i Real malo jači, ali crno-beli imaju sve što je potrebno da prihvate izazov i da se bore. Večeras su bili pod velikim pritiskom, ali su izdržali", zaključio je Rađi za televiziju Skaj sport.

Izabrane vesti

(FOTO: Action images)


tagovi

Real MadridMonakoLiga šampionaJuventusItalijaEvropaAndrea Rađi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara