"Miodrag Ješić, trener Al Itifaka"
"Miodrag Ješić, trener Al Itifaka"

Pustinjski rat srpskog generala

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.09.17. | 11:30

Konjanici Miodraga Ješića danas od 19.25 dočekuju stare rivale iz obližnjeg Kobara, Al Kvadisiju

Miodrag Ješić, trener Al ItifakaPrvi meč  trećeg kola nove sezone fudbala u prvoj ligi Saudijske Arabije, poznatoj pod nazivom Pro liga igra se danas od 19.25 časova, a sastaju se popularni Konjanici  Al Itifak i Al Kvadisija, poznati i pod nadimkom Vitezovi Istoka. Dva tima koji dolaze iz dva susedska grada, najveće izvozne naftne luke, Damama, odnosno obližnjeg Kobara. Samim tim i rivalstvo je veliko i jako.

AL ITIFAK - AL KVADISIJA
KI 1, KVOTA 2,00

Izabrane vesti

Prošle godne oba tima su za malo izbegla baraž za drugu ligu, te su se za ovu pojačali. Tako je na klupu Al Itifaka došao naš stručnjak, Miodrag Ješić koji je novu sezonu pobedom i nerešenim rezultatom. U prvom kolu je slavio prothv aktulenih vicešampiona, Al Ahlija rezultatom 2:1.

AL ITIFAK - AL KVADISIJA
UG 3+, KVOTA 1,60
 

Sa druge strane, Al Kvadisija je sezonu otvorila nad Al Rajedom od 2:1, da bi potom da bi potom na gostovanju Al Šababu doživeo fijasko (1:4). Deluje da timu iz Kobara i ove večeri sledi težak poraz, mada su poslednja dva odmeravanja ovih ekipa završena bez pobednika, a i oba puta je došao GG. Kada se gleda njihova "dalja istorija", može se primetiti da je zbir golova retko stizao do 3+, tako da treba biti oprezan.

(foto: Starsport, Sofascore)

 


tagovi

Srbijasportsko klađenjeSaudijska ArabijaMiodrag JešićAl Itifak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara