""
""

Puna Arena pozdravlja Zvezdu na premijeri Evrolige?

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.08.13. | 10:11

Prema prvim naznakama, crveno-beli bi i pre zvaničnog preseljenja u najveću beogradsku dvoranu mogli da odigraju jedan meč i to onaj na startu najjačeg klupskog takmičenja

Poznato je da uprava Crvene zvezde već duže vremena radi na tome da puleni Dejana Radonjića svoje mečeve ove sezone igraju u Kombank Areni. To se ne odnosi samo na okršaje u Evroligi, već i u regionalnom takmičenju, a zvanična selidba kluba iz Pionira najavljena je za početak 2014. godine.

Ipak, prema nekim prvim najavama, crveno-beli bi mogli da odigraju jedan meč i pre zvaničnog preseljenja,  piše Sportski žurnal. A to bi moglo da se dogodi već na premijeri u Evroligi, protiv Lokomotive 17. oktobra. Naša najveća sportska dvorana je u to vreme slobodna, što znači da bi 20.000 moglo da pozdravi svoje miljenike u takmičenju koje nisu igrali punih 14 godina.
“Za sada još ništa ne možemo da kažemo sa sigurnošću. Evroliga nam je dozvolila da prijavimo dve dvorane za takmičenje. U narednim danima ćemo obaviti razgovore u klubu, kao i sa ljudima iz Arene i donećemo konačnu odluku oko tog premijernog meča u Evroligi“, rekao je Davor Ristović, direktor kluba.

Izabrane vesti

Ako se ove informacije ispostave kao tačne, postoji vrlo velika mogućnost da se, zbog ogromnog interesovanja, ugrozi rekord po broju gledalaca na jednoj utakmici Evrolige, koji drži Partizan, sa 22.567 navijača na meču sa Panatinaikosom 5. marta 2009. godine. Naravno, ne smemo zaboraviti i duel Panatinaikosa i Barselone 13. aprila ove godine, kada je u OAKA Areni, koja prima 20.000 gledalaca, prema pojedinim procenama bilo i preko 25.000 frenetičnih navijača Zelenih, zbog čega je klub kasnije novčano kažnjen.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaEvroligaKK Crvena zvezdaKombank ArenaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara