"Meraklije"
"Meraklije"

Pun Čair dočekuje Partizan, debituje Fofana

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.08.13. | 13:39

Euforija u Nišu uoči okršaja sa aktuelnim šampionom Srbije

MeraklijeSudeći prema velikom interesovanju koje vlada u Nišu, renovirani stadion Čair biće krcat na meču između Radničkog i Partizana u subotu uveče, kada je na programu drugo kolo Jelen Superlige. Cena karte za jug i sever iznosi 300, za zapad ili istok 600 dinara, a za ložu 1.000 dinara. Deca do 10 godina starosti moći će da uđu besplatno, jedino je potrebno da budu u pratnji roditelja ili staratelja. Noćni termin, reflektori i popunjene tribine garantuju fudbalsku atmosferu kao kada je svojevremeno Real sa Nišave, kao predstavnik tadašnje Jugoslavije, igrao značajnu ulogu u Evropi.
FofanaDo tada Partizan je uspeo da podmiri dugovanja prema Zvonimiru Vukiću kako bi mogao da registruje pojačanje Ismaila Fofanu. Konačno je skinuta blokada crno-belima, tako da će napadač iz Obale Slonovače debitovati u Nišu i pokazati zašto je doveden.
"Jeste, Partizan nam je dostavio dokaze o dogovoru sa Vukićem i može da licencira Fofanu. Pre njih problem su rešili i Novi Pazar i Metalac, a ostaje još samo Rad koji duguje novac bivšem treneru Nebojši Vignjeviću", rekao je predsednik komisije Slobodan Pajović Tanjugu.

(FOTO: Star sport)

Izabrane vesti


tagovi

ČairFK PartizanRadnički NišSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara