""
""

Puklo u Barnliju - Defur protiv trenera, jedan će da leti

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.05.17. | 14:50

Klaretsi u ozbiljnim problemima sa skupo plaćenim pojačanjem

Belgijski mediji najavljuju mogućnost da nekolicina njhovih fudbalera promeni sredinu tokom leta, a jedan od takvih je i iskusni vezni fudbaler Barnlija Stiven Defur (29).

Izabrane vesti

Nekadašnji vezista Standarda i Anderelehta pao je u drugi plan kod menadžera Šona Dajša što znači da može da napusti Klaretse u slučaju dobre ponude. Belgijski list Het Nuivsblad prenosi reči osobe iz okruženja Stivena Defura koji razmišlja o promeni sredine.
“Ukoliko sadašnji trener ostane u Barnliju, Stiven želi da ode. Međutim, ukoliko stigne novi trener, Defurova želja je da ostane u klubu. U svakom slučaju fudbaler će razmotriti sve moguće ponude”, navodi izvor.

Defur će, ipak, teško moći da dobije ovaj rat sa Šonom Dajšom posebno jer nije za očekivati da čovek koji je solidno vodio Klaretse ove sezone dobije otkaz ovog leta.

To pred Defura i njegove menadžere stavlja ozbiljan zadatak da mu pre 1. septembra pronađu novu sredinu. Inače, nevolje za Belgijanca počele su u aprilu kada su belgijski mediji objavili da nije s radošću potpisao ugovor s Barnilijem prošloga leta.

Tada su za iskusnog fudbalera sredine terena platili oko 9.000.000 evra.

(FOTO: Action Images)  


tagovi

BarnliEngleskaPremijer ligaŠon DajšStiven Defur

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara