""
""

Pujol: Nejmar mora jasno da kaže šta želi!

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.07.17. | 20:54

Dugogodišnji kapiten Blaugrane smatra da cela saga oko Brazilca opterećuje klub

Slučaj Nejmar trese Kataloniju, a tim povodom oglasio se i bivši dugogodišnji kapiten Barselone Karlos Pujol koji je ocenio da Brazilac mora jasno i glasno da kaže šta želi.

Izabrane vesti

Nejmar se u petak na treningu sukobio sa Nelsonom Semedom, čime je dodatno podgrejao priču da je sve bliži prelasku u Pari Sen Žermen za rekordnih 220.000.000 evra.
“Ne znam šta će da bude sa Nejmarom. On mora da objasni, odnosno kaže, šta želi. Zaista ne mogu da govorim u njegovo ime. Važno je da donese odluku. Možda je to i uradio, ali je nemam takvu informaciju. Jasno je da je u današnje vreme igraču veoma teško da karijeru provede u jednom klubu. Fudbal se menja, mada ima primera poput Mesija, Busketsa i Inijeste“, rekao je Pujol, a prenosi Marka.

On je takođe celu profesionalnu karijeru proveo u Barseloni. Pujol je istovremeno podsetio da se prošle sezona za Katalonce može oceniti kao neuspešna jer je osvojen samo Kup kralja. Dodao je i kako veruje da će novi trener Ernesto Valverde uspeti da vrati klub na pobednički put. 

Inače, Barselona će u noći između nedelje i ponedeljka u Majamiju igrati protiv madridskog Reala u okviru turnira Međunarodni kup šampiona.

Pogledajte OVDE kvote MOZZART kladionice za taj meč.

(FOTO: Action images)


tagovi

PrimeraPari Sen ŽermenNejmarKarles Pujol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara