"Viktor Lindelef"
"Viktor Lindelef"

Puče posao? Murinjo stopirao Lindelefa zbog Fila Džonsa i Markosa Roha

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.12.16. | 17:08

Kontradiktorne informacije stižu iz Portugalije i Engleske

Viktor LindelefPortugalski mediji tumače poslednje poruke Maje Nilsen, prelepe devojke Viktora Lindelefa, koja se oprostila od Lisabona. Hvale predsednika Benfike Luisa Felipea Vijeire zbog produžavanja ugovora sa švedskim defanzivcom čime su se stekli uslovi da Orlovi pošteno "izmuzu" Mančester junajted za obeštećenje od čak 45.000.000 evra i bonuse koji bi ukupnu cenu posla mogli da namaknu i na celih 60.000.000.

Međutim, izgleda da će Benfika ostati kratkih rukava. Barem u januaru. Jer britanski javni servis, koji nije sklon objavljivanju netačnih informacija, tvrdi da je Žoze Murinjo stopirao navodno već dogovoren posao.

Izabrane vesti

Iz krajnje neuobičajenih, iako donekle razumljivih razloga. Fil Džons i Markos Roho u poslednje vreme igraju odlično, pa Murinjo smatra da nema smisla gomilati igrače na štoperskim pozicijama. Jer tu već ima i Erika Bajija, Krisa Smolinga, pa i Dejlija Blinda.

Letnji transfer ostaje navodno kao otvorena opcija. Međutim, pitanje je da li Benfika može da čeka ili joj novac treba hitno. Italijanski mediji odmah su krenuli sa spekulacijama, jer nije tajna da su 22-godišnjeg Šveđanina pratili Juventus, Inter, Milan i Napoli, ali bićemo slobodni da pretpostavimo da klubovi Serije A ponudom neće ni prići Mančester junajtedu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

BenfikaEngleskaEvropaFil DžonsMarkos RohoPortugalPremijer ligaViktor Lindelef

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara