""
""

PSŽ na Kavanijev i Iguainov pogon? To je kombinacija za osvajanje Lige šampiona!

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.05.16. | 17:31

Tako bar tvrdi menadžer urugvajskog golgetera

Posle četiri plodne godine došao je kraj ere Zlatana Ibrahimovića u Pari Sen Žermenu. Jedan od najboljih, ako ne i najbolji napadač u klupskoj istoriji odlučio je da stavi tačku, okrene list i nastavi da rešeta mreže na drugom mestu, najverovatnije u Mančester junajtedu. Odlazak švedskog asa gotovo izvesno otvoriće put ostanka Edinsona Kavanija, sa čijim se odlaskom baratalo prethodnih meseci, uglavnom zbog nezadovoljstva jer je bio u Ibrinoj senci.

Izabrane vesti

Međutim, ako je verovati rečima menadžera popularnog El Matadora, Klaudija Anelučija, njegov klijent će i naredne sezone braniti boje francuskog šampiona.
„Iskreno verujem da je šansa da Edinson ode iz PSŽ-a minimalna. Nakon Ibrinog odlaska PSŽ želi da zadrži sadašnji igrački kadar i dodatno ga pojača kako bi osvojio Ligu šampiona. PSŽ nema taj luksuz da ostane bez dva najbolja napadača“, rekao je Aneluči u razgovoru za italijanski radio CRC.

Kada se radi i jačanju igračkog kadra za narednu sezonu, prvi pik Svetaca je najbolji strelac Serije A i golgeter Napolija – Gonzalo Iguain.
„Kada bi Gonzalo došao u PSŽ Edinson Kavani bi bio izuzetno srećan, jer svi znamo da bi to bila izuzetno dobra podloga za osvajanje Lige šampiona“, zaključio je Aneluči.

Podsećanja radi, prvi čovek Napolija Aurelio De Laurentis nedavno je otkrio da će argentinski strelac na transfer pijaci biti dostupan najkasnije do 30. juna, odnosno dan pre zvaničnog početka prelaznog roka. Od 1. jula strelac 36 ligaških golova u Seriji A biće povučen, a dotad će aktuelna cena biti 94.000.000 evra, koliko iznosi otkupna klauzula. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija Aprelazni rok leto 2016Pari Sen ŽermenNapoliLiga 1ItalijaGonzalo IguainFrancuskaEvropaEdinson Kavani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara