"Žan Mišel Seri"
"Žan Mišel Seri"

PSŽ bahato: Evo 40.000.000, dajte i Serija!

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.08.17. | 14:33

Nampalis Mendi se vratio na Alijanc Rivijeru

Žan Mišel SeriFabinjo je bio prva meta, ali Monako jednostavno sebi nije smeo da dozvoli da mu baš Pari Sen Žermen uzme dvojicu bitnih igrača iz protekle šampionske sezone. Lisabonski Sporting nije želeo da spusti cenu za Danila Pereiru - insistirao je na aktivaciji otkupne klauzule od 60.000.000 evra. Pari Sen Žermen je morao da se zadovolji tek trećim pikom. Pod uslovom da i njega uspe da ulovi, mada prema informacijama iz Francuske sve ide u dobrom smeru.

Reč je o Nicinom Žan Mišelu Seriju, koji je ovog leta dugo pregovarao i sa Barselonom. Baš kad su pregovori pukli njegov menadžer je rekao da se i Pari Sen Žermen uključio u trku samo da bi "zaj….o" Blaugranu. Možda ipak nije bilo samo to?

Izabrane vesti

Doduše, i sve ostalo se namestilo. U Nicu se posle neuspešne, povredom upropaštene sezone u Lesteru, vratio Nampalis Mendi. Nisu baš isti igrači, nisu nimalo isti, ali pokrivaju istu poziciju. Pritom, Nica je već izrazila interesovanje za Anhela Di Mariju što bi moglo da spusti cenu obeštećenja. Trenutno je zakucano na 40.000.000 evra koliko piše u otkupnoj klauzili.

Ako bi došao Di Marija jasno je da bi bila skoro pa izbrisana. Mada je veliko pitanje da li se Di Mariji ide u Nicu posle svih spekulacija o transferu baš u Barsu. I pitanje je kako će PSŽ kroz knjige provući tih 40.000.000 evra za Serija s obzirom da još traže rešenje za Kilijana Mbapea.

Finansijski fer plej? I zvanično - budalaština!

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaFrancuskaLester SitiLiga 1Nampalis MendiNicaPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara