""
""

Prvo pojačanje Svetaca od 14.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.06.16. | 18:18

Nejtan Redmond potpisao petogodišnji ugovor sa Sautemptonom

Iako je Evropsko prvenstvo u punom jeku, pojedini premijerligaši ne sede skrštenih ruku. Tako su danas Sautempton i Norič objavili da je Nejtan Redmond pojačao redove Svetaca. 

Izabrane vesti

Visina obeštećenja nije objavljena, s tim što su Kanarinci sa Kerou Rouda na svom zvaničnom sajtu obelodanili da se radi o klupskom rekordu. Prema informacijama sa Ostrva, Sautempton je za dolazak nekadašnjeg mladog reprezentativca Engleske platio čak 14.000.000 evra.

Nejtan Redmond (22) postao je tako prvo pojačanje Svetaca ovog leta, a pre Noriča prošao je omladinsku akademiju Birmingema.
“Drago mi je zbog dolaska u Sautempton. Radi se o fantastičnom klubu sa vrhunskim uslovima za razvoj svakog fudbalera, i zaista očekujem da moja karijera napreduje ovde. Fudbal koji ovaj klub forsira je atraktivan, osećam da ću se sjajno uklopiti. Kada sam čuo da me Sautempton želi nisam niejdnog trenutka imao dilemu i jedva čekam da počnem s treninzima”, istakao je Redmond.

Tamnoputi ogfanzivni vezista je proveo u Noriču tri sezone, a u tom periodu zabeležio je 122 nastupa i 13 golova. Sa Sautemptonom je potpisao ugovor do leta 2021. godine.

(FOTO: Action Images)


tagovi

transferiSautemptonPremijer ligaNorič SitiNejtan Rademondletnji prelazni rok 2016Engleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara