""
""

Prvi odlazak sa Marakane: Đorđević u Slogi

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.12.13. | 09:48

Mladi napadač odlazi na šestomesečno kaljenje u redove drugoligaša iz Petrovca na Mlavi

Prvi igrač koji je u zmiskom prleaznom roku napustio Crvenu zvezdu je mladi i korpulentni napadač Nikola Đorđević. Ovaj 20-godišnjak se seli na šestomesečnu pozajmicu u redove drugoligaša Sloge iz Petrovca na Mlavi.

Izabrane vesti

Đorđević je letos prošao kompletne pripreme sa prvim timom, ali u jesenjem delu sezonije nije dobijao šansu kod Slaviše Stojanovića u konkurenciji Daude, Mrđe, Mihajlovića i Onjila. S obzirom da se očekuje da se na proleće oporavi i Đorđe Rakić, na Marakani su procenili da je najbolje da Đorđević igra negde na pozajmici i da ne gubi vreme statirajući u prvom timu.

Snažni napadač je izabrao Slogu iz Petrovca na Mlavi koja je jesenji deo sezone završila na trećoj poziciji u drugolišakoj konkurenciji i stekla kandidaturu za plasman u Superligu.

Đoršević bi mogao da bude samo prvi u nizu Zvezdinih fudbalera koji će drugi deo sezone provesti na kaljenu u manjim klubovima gde bi imali veću minutažu. Ista sudbina bi mogla da zadesi Čikića, Lukovića, Đuričkovića, Ahčina, ali i Arauha, Rajkovića i Mihajlovića.

(FOTO: Star sport)

 

 


tagovi

FK Crvena zvezdaNikola ĐorđevićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara