""
""

Propao transfer Arde Turana, Barsa ga se neće otarasiti

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.09.17. | 14:18

Ostaje u timu...

Mnogo grešaka je Barselona pravila poslednjih godina na fudbalskoj pijaci, a jedan od najvećih i najskupljih je svakako bio Arda Turan. Kupljen za 34.000.000 evra iz Ateltika kao veliko pojačanje pre dve godine, Turčin nikada na Kamp Nou nije opravdao očekivanja...

Izabrane vesti

Posle dve godine su ga se u Barseloni zasitili i pokušali da ga se reše, ali nisu uspeli. Arda Turan je odbio dogovoren transfer u Galatasaraj iako su oba kluba s nestrplenjem očekivala njegov pozitivan odgovor.

Turski vezista je razočarao od dolaska na Kamp Nou, uglavnom je imao ulogu džokera sa klupe, a čak ni to mu više nije sigurna pozicija. Prošle zime je odbio ogroman novac iz Kine, želeo je da se bori za mesto u Barseloni. Novi trener Valverde ima u njega još manje poverenje nego Luis Enrike i rado je dao pristanak za pozajmicu u Galatasaraj. Pre toga ga ja Barsa nudila Liverpulu kao kusur u transferu Kutinja, nudila ga je još nekim klubovima, ali je na kraju samo Galatasaraj ostao kao zainteresovan.

Arda je ponikao u Galatasaraju, bio je miljenik navijača i verovatno bi bio dočekao kao božanstvo iz Barselone, ali je radije izabrao da sedi na klupi Katalonaca. Ni novac nije bio problem. Galatasaraj je pristao da tokom dvogodišnje pozajmice plaća celu platu Arde koja iznosi 8.000.000 evra po sezoni.

Prelazni rok u Turskoj traje do 23.00 časa večeras, ali je Arda odbio sve ponude i ostaje u Barsi koja nije uspela da ga se otarasi...

(FOTO: Action images)


tagovi

TurskaSuper ligŠpanijaPrimeraGalatasarajArda Turan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara