"Sa jednog od prethodnih zasedanja Skupštine Partizana"
"Sa jednog od prethodnih zasedanja Skupštine Partizana"

Promene u Skupštini Partizana

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.05.16. | 19:29

Milorad Vučelić kandidat za predsednika?

Sa jednog od prethodnih zasedanja Skupštine PartizanaNa terenu je osvojen Kup Srbije, sad sledi borba za vlast. Tačnije, nastavak višemesečnih previranja u i oko Partizana, koje će kulminirati ishodom Vanredne skupštine kluba, 24. maja.

Za zasedanje najvišeg klspkog tela crno-belih podjednakom pažnjom spremaju se aktuelni rukovodioci i opozicionari, okupljeni oko grupacije „Crno-bela familija“, čiji će kandidat za predsednika biti Nenad Bjeković. A uveravaju, čak i javno, da imaju većinu. Što znači: 33 glasa od 65 delegata koliko broji Skupština.

Izabrane vesti

Ni aktuelna vlast u Humskoj 1 ne sedi skrštenih ruku i bori se, takođe, za svaki glas. Tako je prethodih sedmica došlo do promene liste delegata Skupštine, u njen saziv ušli su Milorad Vučelić, raniji potpredsednik, sada prvi čovek Sportskog društva i član Radne grupe, kao i Goran Arnaut, nekadašnji prvotimac, od ove zime skaut crno-belih. Njih dvojica su, za zborovima održanim u klubu, izabrani umesto Ostoje Mijailovića, odlukom Disciplinske komisije isključenog iz Partizana, pa mu je u automatski prestalo članstvo u Skupštini (a na tu odluku se nije žalio) i Igora Duljaja, bivšeg veziste koji je u pisanoj formi obavestio Radnu grupu da podnosi neopozivu ostavku na članstvo u Skupštini, jer - kako je naveo - zbog obaveza u Ukrajini, nije u prilici da učestvuje u njenom radu.

Milorad VučelićKao član Radne grupe, Milorad Vučelić će svakako glas dati aktuelnoj vlasti, a isto se očekuje i od Gorana Arnatua, inače kuma sportskog direktora Ivice Ilieva.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, čak postoji mogućnost da upravo Vučelić bude kandidat Radne grupe na predstojećim izborima. I to umesto Ivana Ćurkovića, iako se mesecima verovalo da će upravo legendarni golman, kasnije i funkcioner Parnog valjka „izaći na crtu“ nekadašnjem saradniku iz rukovodstva, tokom devedesetih godina, Nenadu Bjekoviću.

Doduše, ova informacija je nezvanična i sve će biti jasnije kad se Ćurković krajem sedmice vrati iz Frrancuske, gde je minulih dana bio gost Sent Etjena na proslavi četiri decenije od oprvog finala Kupa šampiona kluba, u kome je poražen od Bajerna (0:1).

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanOstoja MijailovićMilorad VučelićIgor DuljajGoran Arnaut

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara