""
""

Promena strategije u Mančester Sitiju: Nema više megalomanije, na Etihad stižu “zlatna” deca!

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.04.15. | 18:21

Prvi na listi želja Brahimi i Sandro iz Porta, te Rodrigez iz Sautemptona

Možda će i naredne sezone igrati u Ligi šampiona, ali već sada može da se konstatuje da ja iza Mančester sitija razočaravajući period! Sve što su mogli Građani su uspeli da izgube. Barseloni nisu pružili ni dostojan otpor u Ligi šampiona, a temelje Etihada uzdrmao je i nedavni poraz od gradskog rivala Junajteda.

Čelnici Sitija odlučni su u nameri da promene klupsku strategiju i okanu se magalomanije koja nije uspela da ih katapulitira u krem društvo Starog kontinenta. Samo u poslednja dva prelazna roka Građani su na dolazak pojačanja potrošili 221 milion evra... Od svega ispao je običan-ćorak. Prema pisanju engleskih medija na Etihadu razmišljao da na leto investiraju novac u mlade igrače koji će biti okosnica kluba u narednih deset godina.

Izabrane vesti

Sportski direktor Ćiki Begeristajn već je otputovao u Portugal kako bi se raspitao o mogućnosti da u Siti dovede dvojicu igrača Porta. Radi se o Jasineu Brahimiju i Aleksu Sandru momcima koji su imali snažan uticaj na ovogodišnje rezultate Porta.

Takođe, na spisku potencijalnih pojačanja je i Rodrigez iz Sautemptona koji je nedavno debitovao za nacionalni tim Engleske. Generalni plan je da se dovedu najtalentovaniji igrač iz svih evropskih liga. To garantuje samo jedno-da tokom leta neće biti mira na Etihadu.


tagovi

Premijer ligaManuel PelegriniMančester SitiEvropaEngleskaBrahimi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara