""
""

„Promašaj“ Gaston umalo da sam pobedi Arsenal, ali mu sudija nije dao (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.01.13. | 20:17

Najkupji igrač u istoriji Svetaca postigao dva regularna gola protiv Tobdžija, ali mu je arbitar priznao samo jedan

 

Izabrane vesti

Nova godina, stare navike Arsenala... Uvek isto sa Tobdžijama. Kada se najviše očekuje od njih, oni zakažu. Posle četiri uzastopne pobede, pružili još jednu bledu partiju i samo zahvaljujući sudiji su se spasili poraza na gostovanju Sautemptonu - 1:1.

Sveci su u prvom meču u 2013. godini pružili dobru igru, a ako se po jutru dan, konačno će i Gaston Ramirez zasijati punim sjajem. Urugvajac koji je letos Bolonji plaćen 15 miliona evra i postao najskuplji igrač u istoriji kluba je danas podsetio na partije kada je blistao u Seriji A i podsetio je zašto su ga tražili i Juventus, Inter, Liverpul...

Postigao je dva regularna gola, ali na njegovu i žalost svih u Sautemptonu, sudija Li Probert je priznao samo jedan gol i slobodno se može reći pokrao Sautempton. Ramirez je načeo Tobdžije u 34. min utu kada je iskoristio lošu intervenciju odbrane i probušio golmana Ščešnjog.

Ali, u finišu prvog pouvremena nekadašnji ljubimac domačih navijača i najmlađi igrač Sautemptona u istoriji, Teo Volkot je uputio dobar centaršut, a nespretni prvotimac domaćih Do Prado sproveo loptu u svoju mrežu.

Do kraja su Sveci bili za nijansu bolji rival i u 70. minutu su mogli da imaju 2:1. Ramirez se sjajno snašao i akrobatskim udarcem pogodio mrežu. Ipak, arbitar Probert je na zaprepašćenje domaćih poništio gol zbog navodnog ofsajda. 


tagovi

ArsenalEngleskaEvropaGaston RamirezPremijer ligaSautemptonTio Volkot

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara