"El Klasiko"
"El Klasiko"

PROIGRAVANJA

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.02.13. | 18:08

Pogledajte MOZZART proigravanja kako biste što lakše popunili svoj tiket. Ne pružamo dojave, već samo predloge i tipovanja za večerašnje utakmice

 

El KlasikoENGLESKA - FA KUP

Izabrane vesti

Osmina finala, ponovljeni meč:

EVERTON - OLDAM (3)
Novi okršaj sa Evertonom fudbaleri Oldama izborili su u petom minutu nadoknade meča odigranog na njihovom terenu. Gosti su već napravili nekoliko iznenađenja u ovom takmičenju, ali sumnjamo u još jedno; gađajte keca, 2-3 i kombinaciju.

ENGLESKA 2

Odloženi mečevi:

BARNLI - HADERSFILD
Barnli u poslednje vreme igra veoma promenljivo, međutim, forma Hadersfilda još je slabija, pa uloga favorita ipak pripada domaćoj ekipi. Na Tarf Muru ove sezone uglavnom pada mali broj pogodaka, pa ako nećete na keca, tipujte na 0-2.

LESTER - BLEKBURN
Pre nekoliko nedelja uopšte se ne bismo dvoumili kada je ovaj par u pitanju: Lester je igrao odlično, dok je Blekbern tek ulazio u formu. No, sada je situacija sasvim drugačija, pa vredi probati sa dvojkom. Gađajte i dosta pogodaka.

BOLTON - PITERBORO
S obzirom na to da je Piterboro na svom prethodnom gostovanju „odvalio“ ekipu Milvola, ovde nas nijedan ishod ne bi iznenadio. Ipak, Bolton veoma teško gubi, na svom terenu je prilično siguran, pa ćemo mu ipak dati prednost, uz 3+.

ŠPANIJA - KUP KRALJA

Polufinale, revanš:

BARSELONA - REAL M. prvi meč 1:1
Na poslednjih 11 Klasika (reč je o različitim takmičenjima) došlo je GG, a na devet od njih GG3+. Oba tipa su sigurica i za ovaj, a nemamo dilemu ni oko pobednika - Barselona je bolja od Reala. Naravno, u opticaju je i KMB 1&3+.

NEMAČKA - KUP

Četvrtfinale:

MAJNC - FRAJBURG
Frajburg je sredinom januara odigrao 0:0 u Majncu. Značaj ovog meča je ogroman, stoga treba očekivati novu rovovsku borbu i malo prilika za pogodak, tako da nam se čini da je 0-2 i sada najbolja varijanta. Kec ima blagu prevagu.

OFENBAH (3) - VOLFZBURG
Na putu do četvrtfinala trećeligaš Ofenbah je na svom terenu sa po 2:0 savladao bundesligaše Grojter i Fortunu i drugoligaša Union, zato će Vukovi morati da budu vrlo oprezni. Ipak, njihov kvalitet ukazuje na dvojku, možda uz GG3+.

(Foto: Action Images)


tagovi

Evropameđunarodni fudbalpredlozzi i tipovanjaproigravanje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara