Prins Tejgo je nestao iz fudbala, ali hoće novi klub i neće u penziju

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.04.19. | 18:06

Nekadašnji miljenik Grobara kaže da može još da pruži

Retko koji fudbaler je za jednu polusezonu uspeo da ukrade srca Partizanovih navijača kao napadač Prins Tejgo. U tih nekoliko meseci 2011. godine, napadač na pozajmici iz Hofenhajma je bio jedan od najzaslužnijih za duplu krunu, a Grobari mu posebno pamte golove u derbijima protiv Crvene zvezde.

Golgeter iz Gane ipak nije ostao u Partizanu koji se nije potrudio da ga otkupi posle pozajmice. Vratio se u Hofenhajm gde je za celu sezonu odigrao tri utakmice i tada je krenuo strmoglavi pad karijere.

Izabrane vesti

Otišao je u tursku Bursu gde je dao jedan gol na 11 mečeva, potom igrao za Al Itifak iz Saudijske Arabije, Klub Afriken iz Tunisa, Kelantan iz Malezije, izraelski Hapoel Bnej Lod, da bi se 2016. vratio u domovinu i potpisao za klub Tudu Majti Džet posle čega mu se dve godine gubi svaki trag na fudbalskoj mapi. Prošlog leta se vratio u Evropu i potpisao ugovor sa turskim niželigašem Isparta Davrazom, ali je zimus dobio otkaz.

Od tada je slobodan igrač, ima 32 godine, sve ukazuje na to da je sa ozbiljnim fudbalom davno završio, ali on se ne predaje. Tejgo je za medije u domovini istakao da još nije rekao poslednju reč.
„Ne povlačim se, niti idem u penziju. Još mogu da ponudim fudbalu i nadam se da ću potpisati za neki klub“, kaže Tejgo.

Prema dostupnim podacima na internetu, poslednji gol je postigao 2013, gdine igrajući za Al Itifak u Saudijsko Arabiji. U poslednjih pet godina je odigrao samo četiri utakmice, ali ne se ne predaje da će mu opet neko ponuditi ugovor.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Prins Tejgo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara