""
""

Pretučen Kevin Groskrojc!

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.02.17. | 19:25

Vezista Štutgarta hospitalizovan nakon ozbiljnog incidenta u noćnom klubu

Fudbaler Štutgarta Kevin Groskrojc hospitalizovan je u utorak ujutru nakon što je zaradio ozbiljnu povredu u noćnom klubu u ovom gradu. 

Izabrane vesti

Nekadašnji reprezentativac Nemačke, član šampionske generacije iz Brazila 2014, izašao je u provod sa drugarima posle pobede nad Kajzerslauternom (2:0), ali je postao žrtva nesrećnog slučaja. Posle sukoba sa drugom grupom mladića u diskoteci izbila je tuča, a petorica su posle incidenta zatražili pomoć lekara. 

Izgrednici su privedeni posle nekog vremena, ali je Groskrojc zadobio ozbiljnu ranu, nakon što ga je neko udario u glavu. 

Štutgart je na svom zvaničnom sajtu potvrdio nemili događaj.
„Prema našem saznanju, Kevin se našao u fizičkom sukobu i proveo je noć između ponedeljka i utorka u lokalnoj bolnici u Štutgartu. Fudbaler je trenutno dobro, s obzirom na posledice tuče. Ako sve bude očekivano u sredu će napustiti lečenje, a ima obavezu da se javi klubu čim se odjavi iz bolnice“, navodi se u saopštenju Švaba.

Kevin Groskrojc (28) je ove sezone odigrao 17 utakmica za Štutgart u svim takmičenjima i pomogao je ovom klubu da se učvrsti na čelu Cvajte sa pet bodova prednosti u odnosu na Hanover.

(FOTO: Action Images) 


tagovi

StutgartNemackaKevin GroskrojcBundesliga 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara