"Ivan Radulović"
"Ivan Radulović"

Prenos iz Borisova: Kao da je finale Lige šampiona

Vreme čitanja: 3min | uto. 18.08.15. | 12:03

“Voleo bih da budem taličan Partizanu kao što je to 2003. i 2010. bio Predrag Strajnić”, kaže Ivan Radulović. U studiju Rade Zalad i Milivoje Ćirković

Ivan RadulovićDošlo je vreme da Partizan, posle Superlige, debituje na TV Arena sport i u evropskim utakmicama. Posle dva kvalifikaciona kola protiv Dile Gori i Steaue, kad je sliku emotivao RTS, crno-beli se sele na program jedne od najuticajnijih sportskih televizija, ne samo u zemlji, već i na Balkanu.

Na trećem programu TV Arenasport u utorak od 20.45 počeće prenos prvog susreta baraža za plasman u Ligu šampiona protiv BATE Borisova, za koji reporter sa lica mesta Ivan Radulović uverava da će biti urađen po najvišim standardima. I to za područje celog regiona, pa će duel sa Borisov arene osim ljubitelja fudbala u Srbiji biti u prilici da posmatraju Makedonci, Crnogorci, Hrvati i građani Bosne i Hercegovine.
"Utakmicu ćemo realizovati i prenositi kao da je reč o finalu Lige šampiona. To zahtevaju preporuke UEFA, koje je naša televizija zadovoljava, o čemu svedoči podatak da smo radili prenose poslednjih pet finalnih mečeva za titulu prvaka Evrope, a večerašnji prenos se ni po čemu neće razlikovati od, na primer, finala u Berlinu ove godine", poručuje Ivan Radulović, koji zajedno sa snimateljom Sinišom Svijićem čini dvočlanu ekipu TV Arena sport u Belorusiji.

Izabrane vesti

Radulović otkriva da je priprema za jednu od najznačajnijih utakmica Partizana ove godine bila iscrpna i da će program početi da se emituje već od 19.00.
"U beogradskom studiju gosti će biti nekadašnji golman Partizana Rade Zalad i bivši igrač crno-belih Milivoje Ćirković, strelac istorijskog gola u Njukaslu 2003. koji će iscrpno analizirati sve detalje pre, u pauzi između poluvremena i po završetku susreta. Gledaoci će biti u prilici da vide i specijalni i do sad neemitovani materijal o tome kako se generacija Partizanovih beba 1966. pripremala u Briselu za finale tadašnjeg Kupa šampiona protiv Real Madrida, urađene su i ankete na ulicama Beograda, a osim prenosa u planu su tri uključenja sa stadiona, zaključno sa izjavama odmah po završetku susreta".

Zanimljivo, osim Arene sport, u Belorusiji su još dve televizijske ekipe, SOS kanala (Bojan Pavlović i Dejan Blagić) i Radio televizije Srbije (Nedeljko Kovinjalo), koja će prenositi revanš 26. avgusta iz Humske 1.
"Za Arenu Sport je ovaj prenos istorijski, jer prvi put otkako emitujemo program na području Srbije, jedan naš klub igra plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona. Ako Partizan uđe u grupnu fazu, onda ćemo imati pravo na mečeve koje bude igrao utorkom, bilo kod kuće ili na strani. Zato, crno-belima sutra želimo dosta sreće, a voleo bih da budem taličan Partizanu kao što je to 2003. i 2010. bio Predrag Strajnić, da već u Borisovu ekipa Zorana Milinkovića zabeleži dobar rezultat, pa da kolegama sa RTS-a omogućim lakši posao u revanšu i da još jednom uzviknu ono čuveno: Partizan je u Ligi šampiona", dodao je Ivan Radulović, uz želje fudbalerima Vojvodine da se plasiraju u Ligu Evrope, jer bi se u tom slučaju i oni našli na programu TV Arena sport.  


tagovi

SrbijaFK PartizanLiga šampionaIvan RadulovićBATE BorisovArena sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara