"Stiven Tiko u dresu Hibernijansa"
"Stiven Tiko u dresu Hibernijansa"

Predvodio je Benzemu i Nasrija, a sada će Krnetu, Marinkovića...? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.07.13. | 23:12

Novi pik sportskog direktora Zvezde dolazi iz druge lige Portugala?

Stiven Tiko u dresu HibernijansaProšpartao je pola Evrope, a sada je, čini se, konačno pronašao rešenje za oslabljenu poslednje linije Crvene zvezde. I to u drugoj ligi Portugala?! Sportski direktor crveno-belih Zoran Stojadinović je, naime, dogovorio dolazak Stivena Tikoa u Beograd?

Popularni Tikito (26) je proteklu sezonu proveo u Navalu što nikako ne ide u prilog njegovoj bografiji, s obzirom da je taj tim zauzeo tek 18. mesto u konkurenciji 22 tima Lige de Onra?!

Izabrane vesti

Doduše, Tikito je bio jedan od najstandardniji igrača Navala pošto je odigrao više od 40 utakmice (računajući i one u kup takmičenjima) i pritom postigao tri gola.

Počeci 1,86 metara visokog momka i nagoveštavali su veliku karijeru, s obzirom da je Tiko bio kapiten francuske kadetske selekcije koja je 2004. godine  pokorila Evropu. Između ostalog, i zahvaljujući Karimu Benzemi, Samiru Nasriju i Hatemu Ben Arfi.

Tiko uspeh nije iskoristio da napusti Nant, ali se tamo nije izborio za šansu, pa je posle pozajmice Sedanu otišao u Škotsku. Međutim, nije se proslavio ni u Hibernijanu jer je za tri sezone odigrao svega 37 prvenstvenih mečeva.

U Portugalu je navodno ponovo "procvetao", ali bismo lagali kada bismo rekli da znamo nešto više o ovom igraču. Ispod je klip, koji retko ume da na pravi način predstavi bilo igrača, pa nam kažite šta mislite? Mi ćemo vam samo reći da gradom kruži priča da bi Tikito već u nedelju mogao da se priključi ekipi Zvezde na Uren kupu u Švajcarskoj.

(FOTO: Action Images)


tagovi

FK Crvena zvezdaNavalSrbijaStiven TikoSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara