""
""

Praznik fudbala na Sardiniji: Povratak Zdenjeka Zemana, totalna ofanziva Kaljarija i srpska zastava na tribinama (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.03.15. | 21:04

Zamerali su mu da igra previše ofanzivno, da ne vodi mnogo računa o defanzivi, što je tačno, ali igra Zdenjeka Zemana na gol više je svakako nešto što je potrebno "dosadnom" italijanskom fudbalu. Velika podrška za Željka Brikića na tribinama

Posle 70 dana odmora veliki prijatelj fudbalske igre Zdenjek Zeman ponovo je na kormilu Kaljarija, sa kojim se makar po ugovoru nije ni rastajao. Njegov zamenik u međuvremenu Đanfranko Zola nije se najbolje snašao na kormilu kluba sa Sradinije, iako je u prva četiri kola osvojio sedam bodova i najavio prilično uspešnu sezonu kluba sa Sant Elije. 

Izabrane vesti

Ipak, od prvog februara do danas Kaljariji je vezao pet poraza i samo jedan remi, prvi je ispod crte sa četiri boda zaostatka za Atalantom, pa je na Zemanu sada da vadi kestenje iz vatre. Njemu su zamerali da igra previše ofanzivno, da ne vodi mnogo računa o defanzivi, što je tačno, ali njegova igra na gol više je svakako nešto što je potrebno "dosadnom" italijanskom fudbalu.

Zeman je večeras izveo tim protiv Empolija, u napad sa centra terena krenula su čak osmorica fudbalera, a na tribinama među domaćim navijačima viorila se srpska zastava! Očigledno, golman domaćih, srpski reprezentativac Željko Brkić, ima veliku podršku na tribinama, što mu svakako daje veliko samopouzdanje u ovako važnoj utakmici za njegov tim.

(FOTO: Screen shot)


tagovi

Željko BrkićZdenjek ZemanSerija AKaljariItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara