"Dražen Dalipagić"
"Dražen Dalipagić"

Praja uz Zvezdu protiv CSKA

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.04.16. | 14:42

"Uvek navijam za naše timove i trenere, a male su razlike između Zvezde, Cedevite ili Reala”, napominje legendarni Dalipagić

Dražen Dalipagić

Legendarni Dražen Dalipagić uvek je zahvalan sagovornik kada su u pitanju košarkaške teme, a tako je i sada kada je krenula Top 8 faza Evrolige. Popularni Praja s pažnjom prati dešavanja u svim četvrtfinalnim serijama…
“Normalno da je Fener dobio kod kuće. Oni su favoriti na svom parketu, isto kao i Real u Madridu. To su izjednačene ekipe i verovatno će peti meč da odluči ukupnog pobednika“, rekao je za MOZZART Sport Dalipagić.

Izabrane vesti

Kako vam se čini Zvezda protiv CSKA?
“Crvena zvezda je bila solidna, Moskovljani su malo jači, za dve nijanse. Tu nisam siguran da li će biti 3:0, 3:1 ili 3:2. Ma, sve ekipe su sličnog kvaliteta, ja to prevodim na reprezentativni nivo. Poslednjih deset godina sve reprezentacije su ujednačene i svaka može da trijumfuje. Tako je i sa evroligaškim timovima, male su razlike između Zvezde, Cedevite ili Reala”.

Šta mislite za dve utakmice današnjeg programa?
“Nijanse će odlučivati pobednika, i domaći parket, navijači...”

Za koga navijate vi, ako nije tajna?
“U Realu sam proveo godinu dana, ali slobodno mogu reći da navijam da Željko i Fenerbahče prođu dalje. Moramo da navijamo za naše ljude”.

Ima i pojedinaca koji misle drugačije?
“To je stvar čoveka i izbora, ali ja uvek navijam za naš tim, bilo da su u pitanju Zvezda ili Partizan. Evo, sad u našoj košarci navijam za Megu, želim da podržim taj mladi tim, perspektivan, jer je u mladima budućnost”, zaključio je Dalipagić.

Dve preostale utakmice četvrtfinala igraju se večeras, Lokomotiva - Barselona od 19 sati i Laboral Kuća - Panatinaikos od 20.45.

PIŠE: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN press)


tagovi

EvroligaDražen DalipagićCSKA MoskvaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara