""
""

Poziv Jirgena Klopa menja sve! Čak i kada je trenerski otac drugi izbor...

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.06.16. | 23:54

Posle Marka Grujića, još jedan mladi as nije mogao da odoli harizamtičnom treneru Liverpula

Kada je Liverpul odlučio da kupi Marka Grujića iz Crvene zvezde, jedan od presudnih detalja za realizaciju transfera je bio telefonski poziv Jirgena Klopa mladom vezisti. Harizmatični Nemac očigledno ima jaku moć ubeđivanja u pregovorima pa je na isti način uspeo da „prelomi“ još jedno pojačanje.

Izabrane vesti

Veće mesecima Liverpul pokušava da završi transfer poljskog veziste Pjotra Zjeinskog iz Udinezea i malo je nedostajalo da im Napoli upropasti posao. Napolitanci su sklopili sporazum sa Udinezeom prema kojem bi Zebrama u zamenu za Poljaka poslali 15.000.000 evra i Kamila Zunjigu. Čekao se samo potvrdan odgovor mladog veziste, uvbeđivao ga je i Napolijev trenber Mauricio Sari koji ga je otkrio u Empoliju. Upravo zbog Sarija se Zjelinski najviše dvoumio jer mu je on neka vrsta trenerskog oca, ali danas ga je telefonom lično pozvao Jirgen Klop i ubedio ga da prihvati transfer u Liverpul.

U Napulju su se pomirili sa porazom u ovim pregovorima i svu pažnju usmerili na dvovođenje ostalih pojačanja. U završnim su pregovorima sa meksičkog vezistu Ektora Ereru iz Porta. Meksikanac je pristao na četvorogodišnji vredan 1.500.000 evra po sezoni. Ostaje da se Napoli dogovori sa Portom. Italijani nude 18.000.000 evra i bonuse, Portugalci bi da izvuku više novca, ali su sve bliži pristanku... Druga meta je Peskarin napadač Đanluka Lapadula.

(FOTO: Action images)


tagovi

UdinezeSerija APremijer ligaPjotr ZjelinskiNapoliLiverpulletnji prelazni rok 2016Jirgen KlopItalijaEvropaEngleskaEmpoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara