""
""

Požar na Stamford Bridžu! Eva Karneiro napustila Čelsi i optužila Murinja za seksizam i verbalno zlostavljanje!

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.09.15. | 19:50

Ako bude proglašen krivim Posebnog čeka velika kazna

Kao da navijačima Čelsija nije bilo dovoljno to što je sezona počela na najgori mogući način, a u danima kada se klub oporavlja stigao je još jedan težak udarac - doktorka Eva Karneiro napustila je klub sa Stamford Bridža! I ne samo to - Žozea Murinja je optužila za seksizam!

Izabrane vesti

Podsetimo, pre samo šest nedelja klupska doktorka izbačena je od strane portugalskog stručnjaka zbog odluke da uđe na teren i pomogne Edenu Azaru u susretu sa Svonsijem (2:2), u trenutku kada je Čelsi već imao igrača manje. Posebni je ovu odluku nazvao "naivnom i glupom", a očiglendo je da se na tome stvari nisu završile. 

Jer, Eva Karneiro je Murinja optužila da ju je verbalno zlostavljao, ali i za seksizam! Fudbalska Asocijacija Engleske momentalno je pokrenula istragu zbog ovih navoda, a ako se ispostave kao tačni, Murinju preti žestoka kazna - minimum pet utakmica suspenzije!

Doktorka Karneiro (42) sada razmatra opcije koje su pred njom, a britanski mediji čak pominju da bi mogla da napusti branšu za koju se školovala.

Nisu dobro počele stvari da se razvijaju u Čelsiju ove sezone, a kako je trenutno stanje - neće biti dobro ni u skorijoj budućnosti...

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žoze MurinjoPremijer ligaEvropaEva KarneiroEngleskaEden AzarČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara