"Mesi"
"Mesi"

Povredio se Leo Mesi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.05.16. | 09:11

U prijateljskom meču između Argentine i Hondurasa fudbaler Barselone je napustio teren u 64. minutu pošto je dobio udarac u leđa

MesiLoše vesti za Argentinu uoči početka turnira Kopa Amerika - Leo Mesi se povredio! Jedan od najboljih fudbalera sveta je u prijateljskom meču između Argentine i Hondurasa dobio udarac kolenom u donji deo leđa i neizvesno je koliko će morati da pauzira. On je igru napustio u 64. minutu.

"Povređena su mu donja tri rebra sa leve strane, ali nema preloma što smo zaključili posle skenera, a trebalo bi da ide i magnetnu rezonancu. Samo veće modrice su ostale. Kod ovakvih povreda teško je za prognozu koliko će trajati oporavak jer se trpi veliki bol. Ali, Mesi je to navikao. Najvažniji su prvih 48 sati. Ipak, on je mlad, snažan i ima veliku želju da osvoji turnir sa Argentinom. Ove povrede najviše prave problema prilikom pokreta i okreta, oporavak može da potraje, ali nadamo se da će biti spreman", istakli su iz lekarskog tima Gaučosa.

Izabrane vesti

Kopa Amerika igra se od 3. do 26. juna u Sjedinjenim Američkim Državama, a Argentina će igrati u grupi D gde se još nalaze Čile, Panama i Bolivija.

Argentina sa Mesijem i bez njega nije ista ekipa, pa će za tim Tata Martina od ključne važnosti biti oporavak najboljeg fudbalera.

Inače, Gaučosi su savladali Honduras sa 1:0, a strelac jedinog pogotka bio je Gonzalo Iguain u 31. minutu.


tagovi

Lionel MesiKopa Amerika 2016Južna AmerikaHondurasArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara