"Momenat pre povrede"
"Momenat pre povrede"

Povreda od koje podilazi jeza: Stub odbrane Viljareala doživeo otvoreni prelom (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.04.15. | 19:40

Argentinac pokušao da izbegne opasan start, ali nije imao sreće

Momenat pre povredeKatastrofa za Viljareal. Stub njegove odbrane i fantastični argentinski štoper Mateo Musakio je doživeo jednu od najtežih povreda koju smo imali priliku da vidimo u poslednje vreme. On je tokom remija sa Hetafeom (1:1) gotovo ostao bez članka, pa ga neće biti na terenu do kraja sezone, što znači da neće moći ni da konkuriše za nacionalni tim Argentine pred Kopa Ameriku koja je na programu sredinom juna. Kako je rekao njegov trener, reč je o otvorenom prelomu članka.

Kada je meč polako prilazio kraju, Musakio je probao da izbegne vrlo oštar start Dijega Kastra. Bolje da nije ni pokušavao, jer je ono što se desilo posle toga bilo katastrofalno. Noga mu je nekako zapela za travu, pa je bukvalno pokidao levi članak.
Nisam mislio da je Mateova povreda toliko teška, ali sam onda prišao mestu gde je ležao i video krv. Uplašio sam se. Od ovoga me podilazi jeza. Nadam se da će operacija proći dobro. Ovo je veoma težak trenutak za sve nas. To je veoma ozbiljna povreda, a mi možemo samo da čekamo i da se nadamo“, istakao je trener Viljareala Marselino Garsija Toral.

Izabrane vesti

Musakio je dva puta u karijeri nastupao za reprezentaciju Argentine, a zbog fantastične sezone koja je iza njega je mogao da se ozbiljno ponada pozivu na najvažnije južnoameričko takmičenje.

Ukoliko imate slab želudac, ne klikćite na sledeći video sninak.

(FOTO: Youtube screenshot)


tagovi

ViljarealŠpanijaPrimeraMateo MusakioEvropaArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara