Lorenco Ebisilio
Lorenco Ebisilio

Povratak Lorenca Ebisilija

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.08.18. | 10:44

Crveno-beli saopštili spisak igrača na koje će Vladan Milojević računati u Salcburgu

Tačno 21 dan. Tri nedelje. Toliko je Lorenco Ebisilio bio na poštedi kako bi sanirao problem sa zadnjom ložom zbog kojeg je revanš sa Trnavom presedeo na klupi, dok je potpuno preskočio kasniji sudar sa Salcburgom i tri prvenstvena meča: Voždovac, Spartak i Čukarički. Veliki “kambek” mogao bi da ima u Salcburgu, pošto je Milojević poveo 26-godišnjeg Holanđanina na revanš plej-ofa Lige šampiona.

Da li će Ebisilio i igrati, sasvim je druga tema. Pokazao je on u uvodnim mečevima sezone da ima kvalitet, da narodski rečeno zna lopte, ali nije tajna da u Beograd nije stigao 100 odsto fizički spreman. Bilo je očigledno da se mučio protiv tvrde igre Trnave. Salcburg je sasvim drugačiji tip ekipe, ali Salcburg je sasvim sigurno i mnogo bolja ekipa.

Izabrane vesti

Kako bilo, Ebisilio je opcija, mogao bi da bude i te kako koristan ako Zvezda bude prinuđena da juri gol, možda čak i ako bude potrebe da se čuva lopta u nogama. Opet, zavisiće pre svega od toga u kakvom je trenutno fizičkom stanju 26-godišnji vezista.

Kao što smo već pisali, na revanš u Austriju nije otputovao Nikola Stojiljković, koji zbog povrede neće moći da pomogne saigračima. Što se tiče ostalih igrača, nema tu nikakvih iznenađenja.

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović
Odbrambeni fudbaleri: Filip Stojković, Marko Gobeljić, Vujadin Savić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić
Fudbaleri sredine terena: Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Dejan Meleg, Lorenco Ebisilio, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Milan Jevtović, Veljko Simić
Napadači: Nemanja Radonjić, Nemanja Milić, Kafu, Milan Pavkov

Sve skupa dakle 21 igrač na Milojevićevom spisku. Svi će večeras trenirati na stadionu “Red Bul Arena”. A sutra od 21 sat – spektakl.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Lorenco Ebisilio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara