"Srđan Kaurin"
"Srđan Kaurin"

Potvrđeno: Kaurin pao na Partizanu zbog ofsajda Živkovića, a nagrađen zbog penala protiv Zvezde (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.04.15. | 10:10

Arbitar iz Subotice moraće da se odmara nekoliko kola, odlučio Odbor za analizu suđenja

Srđan KaurinJoš malo vesti koje će podići tenziju na Topčiderskom brdu. Bar kad je o fudbalu reč. Odbor za analizu suđenja potvrdio da je Srđan Kaurin, pomoćni sudija meča OFK Beograd - Partizan pogrešio kad je u 15. minutu utakmice 22. kola dozvolio da teče napad crno-belih posle kojeg je Andrija Živković postigao gol za vođstvo. Odbor je ocenio da se omladinski reprezentativac Srbije nalazio u ofsajd poziciji i zbog toga arbitru iz Subotice sledi pauza u delegiranju.

S druge strane, Kaurin je dobio pohvale Odbora da je u 69. minutu susreta 21. runde Novi Pazar - Crvena zvezda ispravno procenio da je Darko Lazić igrao rukom u kaznenom prostoru gostiju, što je signalizirao glavom sudiji Vladu Glođoviću, koji je pokazao na belu tačku, a iz tog jedanaesterca domaćin stekao vođstvo od 2:1.

Izabrane vesti

Podsetimo, odluke Srđana Kaurina bile su povod za razmenu saopštenja između čelnika Crvene zvezde i Partizana.

ZVEZDA: Partizan se ponaša u maniru ''Drž'te lopova''!

PARTIZAN: Nemamo čoveka zaduženog za suđenje!

Kad je reč o ostalim spornim situacijama iz minule dve runde, Odbor za analizu suđenja je izvestio da je Milan Ilić „dobro procenio situaciju“ u 89. minutu susreta u Humskoj 1 između Partizana i kragujevačkog Radničkog. Podsetimo, tad je lopta u ruku pogodila štopera crno-belih Branka Ilića, gosti su tražili jedanaesterac, ali arbitri su složni u oceni da namere u postupku slovenačkog reprezentativca nije bilo.

Osim Srđana Kaurina, Sportski žurnal prenosi da je „pao“ još jedan mahač. U pitanju je Goran Stanojević, u 50. minutu duela Vojvodina - Napredak neopravdano je zaustavio napad Novosađana, zbog čega ni on neće biti delegiran u nekoliko narednih kola.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrđan KaurinSrbijaFK PartizanOdbor za analizu suđenjaFudbalski savez SrbijeFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara