""
""

Potpredsednik Novog Pazara: Nudili su mi šest bodova i plaćene pripreme da namestim utakmicu protiv Radničkog! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.05.14. | 16:29

Odlazeći finansijer kluba sa Jošanice otvorio dušu

Potpredsednik i glavni finansijer Novog Pazara Ćerim Šemsović izjavio je da je imao otvorenu ponudu da namesti utakmicu protiv Radničkog u nedelju, ali da je odbio! On je u razgovoru za radio Sto plus kazao da mu je prekipelo i da zbog svega što se u poslednje vreme dešava oko kluba ne želi više da učestvuje u njegovom funkcionisanju. 

"To što je publika u nedelju pokušavala u više navrata da prekine utakmicu zaista je skandalozno. Javno mogu da kažem da sam imao ponudu da odigramo nerešeno, a da iduće sezone dobijemo šest bodova od njih i da nam plate pripreme. Rekao sam da to ne dolazi u obzir, jer sam želeo tu pobedu. Mogu da kažem i da sam preko trenera Njeguša obećao premije igračima. Stajao sam ponosno u loži i čestitao protivniku na kraju. Savest mi je čista", poručio je Šemsović, istakavši da će i ubuduće pratiti Novi Pazar, ali samo kao navijač. 

Izabrane vesti

"Odluku da odem doneo sam još posle OFK Beograda, kada su takođe bile prozivke da sam hteo da pustim utakmicu, a da drugi nisu dali. Davao sam novac, trošio svoje vreme, upleli su mi porodicu u sve... Zaista mi to nije potrebno. Biću i dalje vatreni navijač Pazara, ali više ne želim da učestvujem u radu kluba. Prekipelo mi je. Želeo bih da ljudi koji imaju energije nastave ovim stazama uspeha. Pazar zaslužuje da bude u elitnom rangu", zaključio je odlazeći potpredsednik novopazarskog superligaša.

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK Novi PazarĆerim Šemsović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara