""
""

Potpisan još jedan ugovor u Partizanu... Sa Italijanima

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.12.16. | 15:04

Crno-beli ojačali sponzorski pul

Prvo je stigao Leandre Tavamba, pikiran je Nikola Vujadinović, verovatno će biti još novajlija u igračkom kadru, ali dok ona ne stignu, Partizan je pojačao sponzorski pul. Novi poslovni partner crno-belih postala je italijanska kompanija za proizvodnju kafe, KIMBO.

Ugovor o saradnji, na stadionu u Humskoj 1, overili su generalni direktor srpskog osvajača kupa Miloš Vazura i direktor kompanije KIMBO, Boban Iliev.
Zadovoljstvo je kad jednu godinu možete privesti kraju potpisivanjem sponzorskog ugovora sa kompanijom poput Kimba. Uzimajući u obzir njihova sponzorstva u seriji A kao i celokupnu filozofiju kompanije, siguran sam da ćemo imati uspešnu poslovnu saradnju, ne samo kad je reč o ovoj regiji već i šire. Naši planovi i vizije za budućnost se podudaraju sa planovima kompanije, koju krasi bogata tradicija i još uspešniji biznis kodeks”, pojasnio je Vazura.

Izabrane vesti

KIMBO je osnovan 1963. godine u Napulju, a na našem tržištu je prisutan od 2012.
KIMBO je kompanija koja podržava sport, sponzori smo  Serije A,  kao i jedan od sponzora Napolija. Veliko nam je zadovoljstvo što smo uspeli da napravimo saradnju sa Partizanom i od danas mu zvanično pomognemo u ostvarivanju vrhunskih rezultata“, rekla je Suzana Lazarević, direktor marketinga pomenute kompanije.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

SuperligaSrbijaSponzorski ugovorFK PartizanMiloš Vazura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara