"Enco Zidan"
"Enco Zidan"

Potez dana Enca Zidana: Zinedinov sin na debiju za Real oduševio akrobatskim potezima (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.11.14. | 21:40

Kad budete videli kakvu je piruetu izveo shvatićete zašto ne govore za badava „krv nije voda“

Enco ZidanNekad smo uživali u čarolijama Zinedina Zidana, a kako je krenuo njegov sin Enco, izgleda da je svetski fudbal dobio još jednu mladu zvezdu. Zidan junior je u nedelju po podne debitovao za drugi tim Real Madrida, popularnu Kastilju, koji sa klupe predvodi baš njegov otac.

Nekadašnji francuski reprezentativac i as Kraljevskog kluba rešio je da u 88. minutu susreta sa Konkvenseom (2:1) u Segundi B (treći rang takmičenja) pošalje sina na teren, a ovaj za malo vremena pokazao da je izuzetno vešt dribler, pa je izveo popularnu piruetu, potez koji je nekada bio svojstven njegovom ocu.

Izabrane vesti

To nije bilo sve, pa je do kraja meča pokazao da ume da bude atraktivan na drugi način. Detalji koji će sigurno tata Zinedin pohvaliti.

Enco Zidan je rođen 24. marta 1995, ime je dobio po čuvenom urugvajskom reprezentativcu Encu Frančeskoliju i do sada je igrao za omladinski tim Real Madrida.

Pogledajte šta sve zna...

Inače, Enco je najstariji Zinedinov sin, uz napomenu da u mlađim kategorijama Reala fudbal uče njegova braća Luka, Teo i Elijaz.

(FOTO: Action images)


tagovi

Enco ZidanPrimeraReal MadridReal Madrid BŠpanijaZinedin Zidan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara