"Maksa bensedin"
"Maksa bensedin"

Postali smo kumovi! MOZZART Sport dao Maksi nadimak koji mu se dopada

Vreme čitanja: 1min | pon. 22.06.15. | 10:21

Strelac pobedonosnog pogotka priznao da mu se sviđa kada ga zovu “Maksa bensedin”

Maksa bensedin

Heroj iz senke. Tih, radan, vredan, ali i precizan kada je najvažnije! Nemanja Maksimović kupio nas je sve ne samo svojim lepim ponašanjem, već i neverovatno mirnoćom i fudbalskim umećem u odsudnim trenucima. A gde ćete bitniji momenat od 118. minuta finala Svetskog prvenstva i situacije jedan na jedan sa golmanom.

Izabrane vesti

Izašao je sam ispred golmana Žana, imao vremena da se namesti, ali i da dobro razmisli gde će uputiti loptu, što nekada nije dobro, ali Maksimović je sve to rešio toliko hladnokrvno da smo mu mi iz redakcije MOZZART Sporta nadenuli nadimak – Maksa bensedin! Taj nadimak se „odomaćio“ u javnosti.
Super je nadimak, stvarno mi se sviđa“, rekao je za Alo strelac odlučujućeg gola u finalu Mundijalita, ali i čovek koji je postigao odlučujući gol u penal seriji u četvrtfinalu protiv SAD-a.

UPOZNAJTE INIJESTU SA DRINE: Otac mu zabranio da trenira fudbal, svakog dana prelazio 150 kilometara do Marakane! (VIDEO)

Neka samo on i ubuduće bude tako smiren i precizan kada se bude rešavalo. Neka bude bensednin za sve protivnike, ali i za naše živce!

(FOTO: Action images)


tagovi

SrbijaNemanja MaksimovićMundijalitomaska bensedin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara