"Nenad Adamović"
"Nenad Adamović"

Posledice povrede Mudrinskog: Adamović skroz napred

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.10.17. | 21:24

Iznuđeno rešenje Čukaričkog

Nenad AdamovićKroz karijeru uglavnom je igrao kao prvi iza polušpica, ali posle povrede Ognjena Mudrinskog šef struke Nenad Lalatović nije imao mnogo izbora, pa je Nenad Adamović prekomandovan i u nastavku sezone biće najistureniji fudbaler Čukaričkog. Da li će uspeti da nadomesti golove koje je Mudrinski garantovao pokazaće vreme, ali Adamović je spreman da pokuša.
"Svejedno mi je na kojoj sam poziciji, jer u svakom slučaju dajem maksimum. Kao napadač sam igrao i u Dinamu iz Minska, mada u karijeri češće kao prvi iza špica", priznaje Čukina "88-ca", koja je u startnoj postavi ekipe debitovao u 13. kolu protiv Javora, prvoj koju je Mudrinski propustio zbog teške povrede kolena.

Priznaje Adamović da nije još sasvim spreman, ali da će punu formu dostići za dve nedelje. Ne želi ipak da obećava mnogo. Tek protiv Spartaka je imao prvi zicer.
"To je bila moja najbolja šansa do sad. Milojevićev lep pas do mene i bio samu poziciji jedan na jedan sa golmanom. Prva pomisao bila mi je da šutnem u gornji levi ugao, što sam i uradio, ali je čuvar sjajno intervenisao. Nadam se da će krenuti i golovi. Trudićemo se, ekipa igra dobro, ali fali nam taj pogodak".

Izabrane vesti

Sledeća prilika - Kup okršaj sa Zlatiborom U sredu od 14 sati.

(FOTO: FK Čukarički)


tagovi

ČukaričkiNenad AdamovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara