Posle četiri povrede za četiri godine, novi ugovor: Kasper Dolberg do 2022.

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.10.18. | 15:20

Ako je Ajaks odbio Monakovih 50.000.000, koliko može da dobije za Danca?

U svakoj od četiri sezone mučile su ga povrede. Najpre zadnja loža, pa prepone, lane stopalo, a na početku ove sezone trbušni zid. I sad, kad je, valjda, sve probleme ostavio za sobom dobio je Kasper Dolberg novi ugovor, kao podstrek da nastavi tamo gde je stao u dresu Ajaksa.

Kopljanici su objavili da se danski napadač obavezao na saradnju do leta 2022, što bi u perspektivi trebalo da im donese najpre rezultat na sportskom planu, a onda i na ekonomskom. Setimo se samo da je pre godinu dana Dolberga tražio Monako, ali da je holandski velikan odbio da ga pusti iako je ponuda Francuza išla do 50.000.000 evra. Na „Johan Krojf“ areni su uvereni da mogu više da dobiju, pogotovo što je posle povrede 21-godišnji centarfor nagovestio da se vraća u formu, pa je na poslednjih pet takmičarskih utakmica dao pet golova.

Izabrane vesti

Priliku da nastavi niz imaće već sutra, protiv Benfike u Ligu šampiona. Taman da pokaže čelnicima da su u pravu što mu toliko veruju.
Drago mi je što se ovo završilo, što smo konačno sredili papirologiju. Srećan sam u Ajaksu, a i primećujem da se polako vraćam u nekadašnju formu. Moram da nastavim da pružam partije na koje sam navikao navijače u poslednjih nekoliko sedmica“, radostan je Kasper Dolberg, autor 36 golova za tim iz Amsterdama na 65 zvaničnih utakmica.

U dresu reprezentacije Danske igrao je devet puta, dao je jedan gol.

FOTO: Action images


tagovi

Kasper Dolbergnovi ugovor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara