""
""

Posle 16 godina Al Fajed prodao Fulam za 200 miliona funti!

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.07.13. | 09:48

Vlasnik NFL kluba Džeksonvil Jaguarsa, američki milijarder pakistanskog porekla Šahid Kan je od sinoć postao i gazda premijerligaša sa Krejvenn Kotidža

Američki milijarder pakistanskog porekla Šahid Kan (61), inače vlasnik NFL kluba Džeksonvil Jaguars, kupio je od Mohameda Al Fajeda engleski Fulam! Ostrvski mediji procenjuju da je Kan platio egipatskom biznismenu oko 200 miliona funtri za preuzimanje najstarijeg londonskog premijerligaša.
“Fulam je savršen klub u savršeno vreme za mene. Želim da budem jasan: ne gledam na sebe kao na vlasnika Fulama, već kao na staratelja koji taj posao obavlja u ime navijača. Prioritet mi je da osiguram da klub i stadion Krejven Kotidž imaju održivu budućnost u Premijer ligi i da sadašnji i budući navijači mogu budu ponosni”, istakao je Kan.

Izabrane vesti

Mohamed Al Fajed je kupio Fulam 1997. godine i od trećeligaškog kluba je napravio stabilnog premijerligaša, koji je u tom periodu doživeo i najveći uspeh u istoriji kluba, kada je pre tri godine igrao finale Lige Evrope. 

(FOTO: Action images)


tagovi

EngleskaEvropaFulamMohamed Al FajedPremijer ligaŠahid Kan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara