""
""

Posao sklopljen u ponoć - Napoli za 15.000.000 evra doveo najveću želju trenera Sarija!

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.06.16. | 17:07

Zvanična objava transfera očekuje se uskoro...

Ni Borusija Dortmund, ni Liverpul! Jedan od najtalentovanijih vezista Serije A ostaje u Italiji! U petak kasno uveče gazda Napolija Aurelijo De Laurentis postigao je dogovor sa familijom Poco koja vodi Udineze i uspeo da angažuje najveću želju trenera Mauricija Sarija! Pjotr Zjelinski (22) u narednih pet godina nosiće dres kluba sa San Paola.

Zjelinski je igrao za Sarija dok je bio u Empoliju kao pozajmljeni igrač, a na kraju ove sezone trebalo je da se vrati na Frijuli. Ipak, od toga neće biti ništa. Napoli je, kako tvrde brojni italijanski mediji, iskeširao čitavih 15.000.000 evra, plus Kamilo Zuniga, a zvanična objava očekuje se već početkom nedelje, ako ne i ranije.   

Izabrane vesti

Medijaset navodi da se Zuniga neće dugo zadržavati u Udinezeu, već odmah biti prosleđen u Votford, drugi klub familije Poco

A kada je u pitanju Napoli, Italijani pišu da je Sari u liku Pjotra Zjelinskog dobio ono što je najviše želeo - još krecije na sredini terena i mogućnost da Napoli bude pakleno opasan u formaciji 4-3-3. 

(foto: Action Images)


tagovi

UdinezeSerija APjotr ZjelinskiNapoliKamilo ZunigaItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara