"Detalj sa utakmice"
"Detalj sa utakmice"

Portova lekcija Benitezovom Napoliju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 04.08.13. | 17:27

Početničke greške u odbrani skupo koštale Italijane

Detalj sa utakmiceNovac zarađen na prodaji Edinsona Kavanija omogućio je Napoliju da formira zaista respektabilan tim i u navijačima probudi nadu da bi titula mogla da se vrati na San Paolo, ali susret sa Portom na Emirejts kupu u Londonu pokazao je da je pred četom Rafaela Beniteza još mnogo rada. Zmajevi su kaznili sve greške rivala i posle preokreta ostvarili ubedljivu pobedu od 3:1.

Za koju su, dobrim delom, "zaslužni" i sami Napolitanci. Iako su Italijani bolje otvorili utakmicu, pa je raspoloženi Goran Pandev sa penala doveo Napoli u vođstvo od 1:0.

Izabrane vesti

Porto nam je, međutim, po ko zna koji put pokazao da je klub sa neuništivim mentalitetom.

Nabil Gilas je izjadnačio na 1:1, da bi preokret Portugalcima doneo autogol neopreznog Federika Fernandeza. Konačnih 3:1 postavio je Lika, samo 30 sekundi pošto je ušao u igru. S tim da je veći deo posla odradio Napolijev Andrea Dosena napravio kardinalnu grešku i loptu na šest metara od svog gola jednostavno predao rezervisti Porta.

Navijače Porta obradovalo je i ohrabrujuće izdanje Huana Fernanda Kvintera, koji je nagovestio potencijal koji ga je iz Peskare i doveo na stadion Dragao.

Džekson Martinez nije igrao. Fanovi Napolija se nadaju zbog toga što će navodno još večeras sesti za sto sa predstavnicima italijanskog kluba kako bi dogovorio detalje selidbe na San Paolo. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

EvropaHuan Fernando KvinteroItalijameđunarodni fudbalNapoliPortoPortugal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara