"Zoran Popović"
"Zoran Popović"

Popović i Nikolić saglasni: Želimo sve pobede na proleće, ali nismo još ništa osvojili

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.01.15. | 11:33

„Ova Uprava će vam obezbediti maksimalne uslove za život i rad i iskreno se nadam da će te vi uspeti da ostvarite snove naših navijača. Želimo da u 2015. povedete naš klub ka osvajanju duple krune i što boljim igrama i rezultatima u Evropi“, rekao je Popović

Zoran Popović

Fudbaleri Partizana u Sportskom centru Zemunelo otpočeli su pripreme za prolećni deo prvenstva u Jelen Superligi, a ambicije srpskog vicešampiona su kao i uvek kristalno jasne - traži se dupla kruna.

Izabrane vesti

Na taj način je i svoje obraćanje igračima i stručnom štabu započeo predsednik Partizana Zoran Popović.
„Prvi put stojim pred vama kao predsednik Partizana, ali ambicije kluba su jasne. Uvek idemo na prvo mesto, sa željom da osvojimo sva takmičenja u kojima učestvujemo. Od vas očekujem da se dobro spremite i da na dostojan način predstavljate Partizan, da imate dobre odnose sa predstavnicima medija, sa svim učesnicima fudbalske igre, ali i ljudima iz društvenog života. Ova Uprava će vam obezbediti maksimalne uslove za život i rad i iskreno se nadam da će te vi uspeti da ostvarite snove naših navijača. Želimo da u 2015. povedete naš klub ka osvajanju duple krune i što boljim igrama i rezultatima u Evropi. Želim vam sve pobede na proleće, rekao je Popović.

Svom timu se potom sa istim željama obratio i šef stučnog štaba Marko Nikolić.
„Na častan dostojanstven i kvalitetan način ste predstavljali klub u minulom periodu i stvorili obavezu da uz sebe imate i jaču logistiku nego ranije. Podsećam da ništa nismo osvojili i da prednost koju imamo predstavlja samo dobru početnu poziciju. Nikakav pehar još nismo osvojili, ni jedan trofej nije u našim rukama. Imate iskustvo iz 2014. i znate kakva nas bitka očekuje. A pošto vas sve poznajem, znam da tu bitku možemo da dobijemo“, rekao je Nikolić.

Kratko izlaganje imao je i novi sportski direktor Dragan Ćirić.
„Znate šta se očekuje od Partizana, želim vam dobar rad, da na terenu pružite sve od sebe, da vas zaobiđu povrede koje su zlo za svakog igrača, a za rezultat ne brinem, jer imamo kvalitet za šampionsko slavlje“, jasan je bio Ćirić.

Pripreme je počelo 27 fudbalera prvog tima, uz Branka Pauljevića, koji će do kraja prelaznog roka pokušati da pronađe novu sredinu.

GOLMANI: Lukač, Ž. Živković, Kljajić;

ODBRANA: Volkov, Vulićević, N. Petrović, Ostojić, Bogosavac, Stevanović, Ćirković;

VEZNI RED: Marković, Drinčić, Brašanac, B. Ilić, S. Ilić, Luka, Pantić, A. Živković, Grbić, Petrović, Lukić, Marinković, Ninković;

NAPAD: Lazović, Škuletić, Kojić, Šaponjić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Zoran PopovićSuperligaSrbijaFK PartizanMarko NikolićDragan Ćirić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara