"Luis Suarez"
"Luis Suarez"

Ponovo proključalo u glavi Luisa Suareza! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.06.16. | 09:42

Napadač Barselone poludeo od besa zato što ga selektor nije uveo u igru, iako se još nije oporavio od povrede

Luis SuarezŠok u SAD. Urugvaj je već u grupnoj fazi takmičenja završio učešće na Kopa Americi. Razloga za takav neuspeh sigurno je nekoliko, ali svi znamo da je prvi i osnovni povreda zbog koje Oskar Tabarez nije mogao da računa na Luisa Suareza, nesumnjivo najboljeg igrača ekipe.

As Barselone se osetio nemoćnim. Kao onda kada je grizao rivale po terenu. Ovaj put, međutim, nije ni kročio na isti. Oskar Tabarez je želeo najspremnije. Suarez je želeo da igra. Toliko da je, kada je shvatio da ga selektor neće uvesti na teren uprkos zaostatku u krucijalnom susretu sa Venecuelom, počeo da viče na članove stručnog štaba, rukama gestikulira kao da ih pita: "Aman, kako mislite bez mene?". Na kraju je pesnicom jako i udario po plasičnoj konstrukciji nad klupom.

Izabrane vesti

Tabarez se pravio lud...
"Nema tu nikakvog slučaja. On jednostavno nije spreman da igra. To je pitanje za doktore, ne za mene. Čak i ako je igrač ljut. Neće mi igrati niko ko nije 100 odsto spreman. Uostalom, meni ništa nije rekao", hladnokrvno je posle meča odgovorio selektor Urusa na novinarsko pitanje o Suarezovom nezadovoljstvu.


tagovi

reprezentativni fudbalLuis SuarezKopa Amerika 2016

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara