"Bjeković, Karadžić i Jovičić"
"Bjeković, Karadžić i Jovičić"

Pomirenje: Opet Radna grupa, Bjeković i Jovičić vode Partizan!

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.06.16. | 16:17

Grobari, razumete li šta se dešava?

Bjeković, Karadžić i JovičićAko je nekom išta jasno, onda svaka čast. Oni koji su se pre samo devet dana posvađali i napravili cirkus kome su se navijači podsmevali i komentarislai kao propast kluba, od danas su zajedno u sedlu.

Nekadašni potpredsednik Mile Jovičić u ime aktuelne vlasti u Humskoj i legendarni Nenad Bjeković kao predvodnik opozicije vodiće crno-bele u narednom period. I to kao kopredsednici Radne grupe koja će biti formirana na inicijativu Fudbalskog saveza Srbije.

Izabrane vesti

Sve posle sastanka dve zavađene strane u Staroj Pazovi, gde su u ulozi mirotovorca predsednik Slaviša Kokeza i počasni predsednik FSS Tomislav Karadžić pokušali da nađu kompromis.

Ćurković, Zečeivć i JovičićU Radnu grupu trebalo bi da užu još: Ivan Ćurković, Žarko Zečević, Veljko Odalović i Slobodan Stanojević. Reč je o učesnicima pomenutog sastanka, na kome su bili prisutni još Ostoja Mijailović i Dragoljub Vukadinović, nedavno isključeni iz članstva u SKupštini.

Tim povodom oglasio se i FSS, čije saopštenje za javnost prenosimo, uz neophodnu redakcijsku odbradu teksta.

“U prostorijama Sportskog centra FS Srbije u Staroj Pazovi održan sastanak predstavnika FSS i predstavnika Partizana, povodom prevazilaženja problema u funkcionisanju kluba. Sastankom su predsedavali Slaviša Kokeza, predsednik FS Srbije i Tomislav Karadžić, počasni predsednik FSS.

Posle tročasovnog sastanka zaključeno je da se u Partizanu formira Radna grupa, koja bi u narednim danima pripremila sve pravne i organizacione pretpostavke za regularno održavanje Skupštine, koja bi se održala okvirno do 24. juna 2016.

Bjeković sa svojim timomU sastav radne grupe predloženi su: Ivan Ćurković, Mile Jovičić, Žarko Zečević, Nenad Bjeković, Veljko Odalović i Slobodan Stanojević. U skladu sa odredbama iz statuta Sportskog društva i fudbalskog kluba Partizan sastav predložene radne grupe mora da bude verifikovan od nadležnog organa SD Partizan. Takođe, dogovoreno da u svojstvu kopredsednika, radnu grupu do Skupštine vode Mile Jovičić i Nenad Bjeković.

Predstavnici Partizana izrazili su zahvalnost rukovodstvu FSS na naporima u cilju prevazilaženja problema koji trenutno opterećuju klub”.

U saopštenju Fudbalskog saveza Srbije navodi se da su “svi učesnici sastanka pokazali visok stepen odgovornosti i razumevanja za sva otvorena pitanja, kao i želju da se situacija i atmosfera u Partizanu promeni na bolje, čime bi se stvorili uslovi za normalno funkcionisanje organa kluba i time na odgovarajući način izvršile pripreme za sledeću sezonu.

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanNenad BjekovićMile Jovičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara