"Grobari"
"Grobari"

Pomirenje Grobara: Zabranjeni se u nedelju vraćaju na južnu tribinu

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.08.14. | 18:04

Skup do sada podeljenih frakcija navijača Partizana u nedelju u 16.30 ispred Hrama Svetog Save

GrobariVest je kratka, ali će obradovati pristalice Partizana. Grobari više nisu u zavadi i od nedeljnog meča sa Donjim Sremom između njih neće biti podela, pošto je navijačka frakcija Zabranjeni odlučila da se vrati na južnu tribinu.

Na taj način došlo je do pomirenja između dve navijačke grupe koja su se podelile u jesen 2011, kad su Zabranjeni, nezadovoljni stanjem na južnoj tribini, odlučili da se presele na istok, odakle su bodrili ekipu.
Svi uloženi napori da se Grobari vrate na put stare slave, a koji intenzivno traju još od kraja prošle godine, konačno će dobiti epilog pred narednu prvenstvenu utakmicu na stadionu Partizana. U nedelju od 16.30, ispred Hrama Svetog Save je skup i ujedinjenje svih Grobara. Dođite da zajedno, u što većem broju, krenemo do stadiona i pokažemo svima da između Grobara nikada više neće i ne sme biti podela! Nećemo mnogo pričati, nećemo od ovoga praviti feštu, ali ćemo se svakako potruditi da što pre vratimo Grobarima slavu kojom će se ponositi naredne generacije. Partizan iznad svih“, piše u zvaničnom saopštenju navijačke grupe Južni front.

Izabrane vesti

Podsetimo, masovni sukob između Grobara sa južne tribine i Zabranjenih trajao je godinama, a kulminaciju je dostigao u vidu ubistva Ivana Perovića.

(FOTO: MN Press)


tagovi

GrobariFK PartizanSrbijaSuperligaZabranjeni

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara