""
""

POLUVREME: Tun vodi, Partizan slab (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.08.13. | 20:50

Prednost crno-belih iz beogradskog susreta neutralisana posle 15 minuta, gosti oštećeni za penal u završnici prvog poluvremena

Tun je stigao prednost Partizana i posle prvog poluvremena revanš utakmice za plasman u Ligu Evrope vodi 1:0. Strelac za švajcarskog predstavnika bio je Marko Šneuvli u 15. minutu.

Napadač domaćeg sastava je iskoristio prvu pravu priliku na meču i posle centaršuta sa leve strane, a potom i povratne lopte na drugu stativu spretnom reakcijom ubacio loptu u mrežu Vladimira Stojkovića.

Izabrane vesti

Sastav Ursa Fišera prikazao je kvalitetniji fudbal od crno-belih i imao još dve fantastične prilike da udvostruči vođstvo. Prva je nastala posle greške Nikole Ninkovića na sredini terena i klizanja Vojislava Stankovića u odbrani, posle čega je šut Zufija izblokirao za sada najbolji pojedinac u gostujućoj ekipi Milan Obradović. Drugu priliku imao je Kristijan Šneuvli, ali je šutem sa distance uzdrmao prečku.

S druge strane, Partizan se u napadu oslonio na Aleksandra Mitrovića, koji je u 25. minutu zatresao mrežu, ali je sudija zaustavio akciju smatrajući da je napadač crno-belih u ofsajdu. U završnici prvog dela igre, Malbašić je dobro šutirao, a u nastavku akcije Mitrović pokušao sa pet metara, ali je Solmoni igrao rukom, ali se sudija Danijele Orsato nije oglasio, iako je utisak da je naš predstavnik oštećen za jedanaesterac.

Osim na terenu, uzbudljivo je bilo i na tribinama, zbog čega je italijanski arbitar morao da na kratko prekine utakmicu zbog navijačkih incidenata.

----------------------------------------------------

Tun – Partizan 1:0 (poluvreme)
(prvi meč 0:1)

Strelac: Marko Šneuvli u 15. minutu

Tun (4-2-3-1): Favr – Lithi, Zigfred, Solmoni, Širinci - Saonogo, Hediger – K. Šneuvli, Zufi, Vitver - M. Šneuvli. Trener: Urs Fišer.

Rezerve: Mozer, Šindeloc, Frej, Fereira, Sadik, Martinez, Kasio. 

Partizan (4-2-3-1): Stojković – Aksentiejvić, Obradović, Stanković, Volkov – Marković, Saša Ilić – Malbašić, Ninković, Jojić – Mitrović. Trener: Vuk Rašović.

Rezerve: Živko Živković, Nemanja Petrović, Ostojić, Đemba Đemba, Brašanac, Andrija Živković, Grbić.

 

(FOTO: Star sport)


tagovi

EvropaLiga EvropeFK PartizanSrbijaŠvajcarska 1Tun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara