"Miloš Bosančić"
"Miloš Bosančić"

POLUVREME: Bosančić deli lopte kao rukom, Zvezda vodi na Vračaru sa 2:1 (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.11.14. | 13:43

Lazović i Pavićević strelci za crveno-bele, Jelić vratio Rad u život

Miloš BosančićKonačno je krv prostrujala nogama crveno-belih. Crvena zvezda je na gostovanju kod Rada u 11. kolu Superlige odigrala možda i najborbenijih 45 minuta ove jeseni i golovima Darka Lazovića i Sava Pavićevića stekla prednost pred nastavak meča – 2:1.

Najbolji igrač prvog poluvremena ipak je bio Miloš Bosančić, koji je zaigrao onako kako su se u Ljutice Bogdana nadali još od kada su parafirali ugovor sa iskusnim vezistom. Delio je lopte kao rukom, razigravao saigrače, radio sve ono što jedan kreator igre i treba da radi.

Izabrane vesti

U petom minutu je preko pola terena kao na tacni servirao Darka Lazovića, a ovaj spretno reagovao i glavom iz prve lobovao izletelog golmana Građevinara Borisa Radunovića.

Samo sedam minuta kasnije na semaforu je pisalo 2:0 pošto je Bosančić, ovaj put iz kornera, na prvoj stativi gađao Sava Pavićevića, a ovaj tukao na suprotnu, nebranjenu stranu.

Sa druge strane, Rad se nekoliko puta ozbiljno primakao na 15 metara od gola Predraga Rajkovića, ali sve do 36. minuta nije uspevao da probije bedem pred golom gostiju. A onda je usledila savršena akcija Borka Veselinovića, Slavka Perovića i Petra Jelića.

Mat u tri poteza i Jelićev osmi gol u sezoni za 1:2 na poluvremenu.

RAD – CRVENA ZVEZDA 1:2
/Jelić 36 - Lazović 5, Pavićević 12/

Stadion: Obilića na Vračaru;
Sudija: Vlado Glođović;

Rad (4-3-3): Radunović – Raspopović, Maraš, Đurić, Rodić – Milošević, Gnjatić, Marković – Perović, Jelić, Veselinović;

Crvena zvezda (4-2-3-1): Rajković – Pavićević, Planić, Lazić, Mijailović – Kovačević, Bosančić – Lazović, Pečnik, Katai – Rakić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaDarko LazovićMiloš BosančićPetar JelićRadSavo PavićevićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara