"Ogusten"
"Ogusten"

Polugodišnji trud uzalud? Lajcpig ukrao Ogustena Borusiji ispred nosa, Obamejan ostaje?

Vreme čitanja: 2min | sre. 05.07.17. | 19:00

Prema navodima Bilda, pregovori su u poodmakloj fazi. Poznata i cena

OgustenIma više od šest meseci kako su mediji u Francuskoj i Nemačkoj objavili: Žan-Kevin Ogusten ide u Dortmund za 8.000.000 evra! Ovog leta se pisalo da je sve završeno i da će Ogustan naslediti Pjer-Emerika Obamejana na Vestfalenu. Ali prema poslednjim informacijama 20-godišnji napadač Pari Sen Žermena će umesto na krajnji zapad Nemačke u bivši DDR.

Dobro obavešteni Bild tvrdi da je sportski direktor Lajpicga Ralf Rangnik uleteo u celu priču kao uragan i maltene dogovorio saradnju sa Svecima. Na ime obeštećenja Parižanima će pripasti 13.000.000 evra. Pregovori su navodno u poodmakloj fazi. Ogusten bi da ide po svaku cenu. Park prinčeva nije baš idealno mesto za mlade igrače. Naprotiv. Posebno kad ti je direktna konkurencija Edinson Kavani.

Izabrane vesti

Da je Obamejan otišao iz Dortmunda - a pominjali su se upravo PSŽ, ali i Tijenđin i u nešto nerealnoj varijanti Milan - Ogusten bi verovatno izabrao Borusiju. Kako se sa ovim prvim poslom već mesecima odugovlači, toliko da se sve više priča o ostanku napadača iz Gabona na Vestfalenu, Ogusten se zamislio. Nema baš smisla ići iz kluba u kome ne dobijaš šansu u klub u kome ćeš opet grejati klupu.

Rangnik je to prvi shvatio i krenuo u agresivan napad. Treba mu zamena za Davija Zelkea, koji je za 8.500.000 evra otišao u Hertu, inače treći nemački klub koji je opipivao Ogustenov puls samo da bi brzo shvatio da jednostavno ne može da se rve sa bogatijima od sebe.

PSŽ nema mnogo vremena za razmišljanje. Ogusten u Pari Sen Žermenu retko primiriše terenu, pa je uporno odbijao da produži ugovor koji mu ističe narednog leta.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Borusija DortmundEvropaFrancuskaLiga 1NemackaPari Sen ŽermenŽan Kevin Ogustin

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara